24.03.09

Utålmodig.

Filed under: Uncategorized — prikkedyrene @ 12:44 pm

Ja. Jeg ER utålmodig.

Nå vil jeg ha VÅR!! Hercules blir jagd ut av innhegningen til naboen fordi hestene kun har stier i snøen og Hercules kommer seg ikke unna.
Han får ikke strøm av gjerdet hjemme fordi snøen fungerer som isolator på han. Så da går han ut av gjerdet hjemme også. Dermed har han blitt gjerdet inn i gårdsplassen som er bar og nå HAR han fått strøm av gjerdet og det er blitt råskummelt. (takk og pris så prøver han ikke å gå ut igjen)
Tror han også har innfunnet seg med det at mennesker tåler strøm (eller drar vi ut kontakten??) Det man ikke vet har man jo ikke noe vondt av.

Selv om jeg har bestemt meg for å ikke spise godteri i år så hadde jeg et lite sjokolade-tilbakefall i dag. Og nå er jeg kvalm… Sa noen brødskive?

Snøen ligger her trofast, og jeg er drit lei av å gå på ski! Heldigvis er skaren så hard at man går oppå den, så gutta får fin morgentur mens Hercules spiser frokosten sin. På bilder fra sørlandet ser jeg grønt gress og krokus som blomstrer. Og hva skjer her? Jo til helgen kommer det MER SNØ!!!! Grrr!!

NÅ er jeg virkelig utålmodig og klar for VÅR!! Anyone? send meg våååår!!!!

Vel.
Et bilde av Hercules sammen med nabohestene som han ikke kan gå sammen med lenger…
Ikke lett å være hingsteføll blandt vallaker. Sånt merkes…..


Er den lille shettisen som var værst….

vår snart???

 

 

IM

2 kommentarer »

  1. Hei!!

    Hercules er supersøt da, trist at han ikke kan stå sammen med de andre. Du har ingen andre føll/unghester du kan låne da? Så han slipper å stå alene mener jeg.. Her i trøndelag er snøen mer eller mindre borte, men de er kaldt og en skikkelig sur vind.. Ønsker meg vår med grønt gress og blomster jeg også nå. Da skal hestene få gå på beite døgnet rundt og hundene kan være ute hele dagene. Lengte, lengte!!

    Håper det ordner seg for Hercules og de ekle naboene!!

    Kommentar av Anita — 28.03.09 @ 10:02 am | Svar

    • Vi får en hest til i dag, så nå slipper han stå alene. 🙂
      glede seg til sommeren ja!! 😀

      Kommentar av prikkedyrene — 28.03.09 @ 12:35 pm | Svar


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Legg igjen en kommentar

Blogg på WordPress.com.